..Και επειδή ‘όλα του γάμου’ δεν είναι δύσκολα η Επιλεκτική Στέψη σας παρέχει όλα όσα αφορούν το γάμο σας είτε για τη συνολική είτε για την επιμέρους διοργάνωση του .

..Χειροποίητες μπομπονιέρες , στέφανα με ξεχωριστά υλικά από χρυσό , λευκόχρυσο , ασημοκλωστές και κάθε είδους υλικό που θα σας κάνει να λάμπετε ακόμα περισσότερο την ημέρα του γάμου σας ..Προσκλητήρια υψηλής αισθητικής , αέρινα νυφικά και ότι άλλο μπορεί να συμπληρώσει ιδανικά την εικόνα της δικής σας γιορτής .

Πρωτότυπα ρουχαλάκια για μια από της σημαντικές μέρες του μωρού σας , λαμπάδες , λαδόπανα , κουτιά βάπτισης και ότι άλλο μπορεί να στολίσει ξεχωριστά την όμορφη αυτή μέρα !

Σκηνοθετούμε το όνειρο με πρωταγωνιστές εσάς.

Για το γάμο σας και μόνο….
  

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δώστε το e-mail σας και ενημερωθείτε για τις προσφορές μας!
Κ. Καραμανλή 151 & Μαρτίου, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2310 329 188, 2310 329 189
Fax: 2310 329 177, e-mail: [email protected]
Wedding Thessaloniki,Event Thessaloniki,Wedding Party Thessaloniki,ΓΑΜΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Γάμος Θεσσαλονίκη,Γαμος Θεσσαλονικη,γάμος θεσσαλονίκη,γαμος θεσσαλονικη,ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Εκδήλωση Θεσσαλονίκη,Εκδηλωση Θεσσαλονικη,εκδήλωση θεσσαλονίκη,εκδηλωση θεσσαλονικη,ΔΕΞΙΩΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ,Δεξίωση Θεσσαλονίκη,Δεξιωση Θεσσαλονικη,δεξίωση θεσσαλονίκη,δεξιωση θεσσαλονικη